Gilde Leusden

Leer uw Android tablet beter kennen

In de cursus leert u onder andere om de tablet te bedienen, te internetten, te e-mailen en verder Apps te installeren en te gebruiken. De cursus bevat vele praktische tips, zoals hoe u verbinding kunt maken met een Wi-Fi netwerk. Of hoe u radio kunt luisteren of TV kunt kijken op uw tablet.
 
U werkt in de cursus op uw eigen tablet. Naast de cursusleider zijn er ervaren begeleiders van Gilde Leusden aanwezig om u te helpen wanneer u tijdens de oefeningen vragen heeft of iets niet helemaal duidelijk is.
 
De cursus is gebaseerd op een Samsung Tablet met het Android besturingssysteem. Voor mensen met een tablet van b.v. Huawei, LG, Acer, Asus, HP, Archos enz. is de cursus ook geschikt, maar kunnen de schermen er in een aantal gevallen anders uitzien dat tijdens de cursus getoond wordt.
 
De cursus is niet geschikt voor mensen met een iPad van Apple of een Windows tablet. Voor de iPad is er een aparte cursus, zie ons cursusprogamma.
 
De cursisten krijgen na afloop van iedere les de hand-outs toegestuurd, zodat men na afloop de hele cursusinhoud nog eens op het gemak na kan werken.