Gilde Leusden

Cursus iPad

In de cursus leert u onder andere om de iPad te bedienen, te internetten, te e-mailen en natuurlijk Apps te installeren en te gebruiken.

De cursus bevat vele praktische tips, zoals hoe u thuis, in een hotel of op de camping verbinding kunt maken met een Wi-Fi netwerk. Of hoe u snel en eenvoudig vanuit uw adresboek een e-mailtje verstuurt.
U werkt in de cursus op uw eigen iPad. Naast de cursusleider zijn er ervaren begeleiders van Gilde Leusden aanwezig om u te helpen met de oefeningen.
De cursisten krijgen na afloop van les 1 de hand-outs van alle lessen toegestuurd, zodat men de hele cursusinhoud nog eens op het gemak na kan werken.

De cursus is gebaseerd op het nieuwste versie van het apple besturingssysteem voor de iPad: iPadOS 13. De cursus is minder geschikt voor bezitters met een iPad met een ouder besturingssysteem (iOS10, 11 of 12).

Let op: Deze cursus is alleen voor mensen met een iPad van het merk Apple. Voor bezitters van een Android tablet (merk Samsung, Acer, Lenovo etc.) zijn er andere cursussen beschikbaar.