Gilde Leusden

Digitale fotografie op de iPad

Veel mensen die een iPad bezitten, willen dit veelzijdige apparaat ook voor andere zaken dan alleen e-mail en internet gebruiken. Zo blijkt de iPad een verrassend goed en simpel te bedienen fototoestel te zijn. En verder kun je er uitermate goed je foto’s mee bekijken en bewerken.
 
In de cursus leert u foto’s te importeren vanuit een digitale camera, foto’s maken met de iPad zelf, foto’s bewerken en delen met anderen. Ook wordt aandacht besteed aan hoe u een mooie presentatie kunt maken van bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s en hoe u die die u met de iPad kunt afspelen op uw breedbeeld TV. U leert om van uw mooiste foto een originele wenskaart te maken en om een prachtig fotoboek te maken en hoe u afdrukjes kunt bestellen. Tijdens iedere les zullen bovendien een aantal tips gegeven worden over hoe u nóg mooiere foto’s kunt maken.
 
 
De iPad Fotocursus bevat veel praktische oefeningen
Voor wie is de cursus bedoeld?
Voor de cursus is het nodig dat u al een zekere ervaring met de iPad heeft en de standaardfuncties, zoals e-mailen, internetten en Apps intalleren (en gebruiken), weinig problemen meer voor u opleveren. Wanneer u nog niet zo veel ervaring met uw iPad heeft, raden wij u aan om eerst de iPad basiscursus te volgen.
 
Wat heeft u nodig voor de cursus?
Voor de cursus dient u te beschikken over een iPad 2 of nieuwer (de iPad 1 mist bepaalde mogelijkheden die in de cursus aan de orde komen). Verder maken we gebruik van een camera connection kit om foto’s te importeren vanaf een digitale camera en natuurlijk heeft u een digitale camera nodig