Gilde Leusden

SamenSpraak

SamenSpraak is gericht op anderstaligen die in de gemeente Leusden wonen en de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheersen.

 

De taalcoach en anderstalige komen doorgaans één keer in de week gedurende anderhalf à twee uur bij elkaar. Dat kan zijn: bij elkaar thuis of op een andere plaats (bv in de bibliotheek).

De begeleiding duurt maximaal één tot anderhalf jaar.

 

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro. Dit geld wordt besteed aan materiaal dat gebruikt wordt voor het leren van de Nederlandse taal.

 

De aanvrager geeft zich op door een e-mail te sturen aan samenspraak@gildeleusden.nl . Ook de school kan het adres van de aanvrager doorgeven.

 

De aanvrager wordt bezocht door één van de coördinatoren. In het gesprek moet duidelijk zijn welke hulp voor het leren van de Nederlandse taal nodig is.

 

De coördinator van Samenspraak zoekt een taalcoach, die past bij de vraag van de anderstalige.

 
Ook taalcoach worden? Klik hier

Uit de praktijk

Hallo Ineke
dank je wel ineke . ik wilde huilen . daarom was moeilijk die zeggen . jouw lessen waren super leuk . nu ik begrijp veel woorden .  jij bent een vriend voor mij. bedankt voor jou help . ik wil graag met jou contact   hebben. U is welkom in mij huis . groetjes naar haar  man,  ook was super aardig. bedankt voor vandaag het was gezellig  . dank je wel !!!!
Jij was een excellent taalcoach !!!!